Blogoversigt

Kategorier

Donorbørn

Donorsæd

Fertilitetsbehandling

Graviditet

Nyheder fra Cryos

Personlige historier

Sæddonorer

Søg efter blogindlæg

Relaterede indlæg

Cryos' guide til at vælge en sæddonor til fertilitetsbehandlling
Den ultimative guide til at vælge en sæddonor – 5 Tips
Kvinde gravid med sæddonor
Valget mellem en Non-ID Release og ID Release sæddonor
Kvinde undersøger om Basis eller Udvidet Sæddonorprofil
Valget mellem Basis og Udvidet Sæddonorprofil
Billeder af sæddonorer som voksne
Få adgang til fotos af udvalgte sæddonorer som voksne
Blogoversigt
Sæddonor Interview

Interview med sæddonor – ”Jeg ved, at børn er en gave”

Du har sikkert spekuleret: Hvem er den typiske sæddonor? Hvad motiverer ham, hvorfor har han valgt at blive sæddonor, og hvad får han ud af det? Vi har stillet Cryos sæddonor Thomas disse spørgsmål, og i dette indlæg kan du læse om hans tanker.

Hvorfor valgte du at blive sæddonor?

“Det kom sig oprindeligt af en længere snak, jeg havde med min bedstefar om at være et ordentligt menneske. Jeg synes ikke, jeg var et dårligt menneske, men jeg begyndte at spekulere på, om jeg kunne, og hvor jeg kunne gøre en forskel. Det gik op for mig, at det at være sæddonor var en af de ting, hvor jeg rent faktisk kunne gøre en forskel. Jeg kunne hjælpe barnløse par, så de kunne opleve glæden ved at få børn.”

Hvad motiverer dig til at donere din sæd? 

“Det er fordi, jeg selv har børn og har oplevet den store glæde ved at få børn. Jeg tænkte, at det var en lille ting for mig at bidrage med, hvis jeg kunne hjælpe de mennesker, som ikke kan få børn, til at få de samme oplevelser. Det var min motivation for at blive sæddonor.”

Hvad får du personligt ud af at være sæddonor? 

“Jamen det er bare en rar følelse at kunne gøre en forskel. Personligt har jeg nogle venner, som har kæmpet med ikke at kunne få børn. Det er rart at vide, at der er mennesker derude, som du kan hjælpe. Det er en god følelse.

For mig har det været det, at jeg kunne gøre en forskel. Og som jeg ser det, så går der ikke noget af mig ved det, jeg hjælper bare andre.”

Hvad tænker du om donorbørnene? 

“Der er så mange mennesker derude, som ikke kender deres biologiske ophav. Donorbørn får forældre, som virkelig ønsker dem, og som har kæmpet for at få dem. Det synes jeg er det bedste udgangspunkt.”

Du kan også læse om, hvorfor 26-årige Jacob blev sæddonor her.

Relaterede indlæg

Cryos' guide til at vælge en sæddonor til fertilitetsbehandlling Den ultimative guide til at vælge en sæddonor – 5 Tips Kvinde gravid med sæddonor Valget mellem en Non-ID Release og ID Release sæddonor Kvinde undersøger om Basis eller Udvidet Sæddonorprofil Valget mellem Basis og Udvidet Sæddonorprofil Billeder af sæddonorer som voksne Få adgang til fotos af udvalgte sæddonorer som voksne

Skriv en kommentar?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg efter blogindlæg

International sæd- og ægbank

Categories

Categories

Donorbørn

Donorsæd

Fertilitetsbehandling

Graviditet

Nyheder fra Cryos

Personlige historier

Sæddonorer