Blogoversigt

Kategorier

Donorbørn

Donorsæd

Fertilitetsbehandling

Graviditet

Nyheder fra Cryos

Personlige historier

Sæddonorer

Søg efter blogindlæg

Relaterede indlæg

Cryos' guide til at vælge en sæddonor til fertilitetsbehandlling
Den ultimative guide til at vælge en sæddonor – 5 Tips
CMV - hvad er det
CMV – Hvad er det, og hvordan kan det påvirke mig og min baby?
Eloise fra Fertility Help Hub
Eloises historie: Hvordan donorsæd ændrede hendes og hendes mands liv
Sådan forbedrer du din fertilitet
7 tips til hvordan du kan forbedre din fertilitet
Blogoversigt
IUI og ICI donorsæd

IUI eller ICI donorsæd – Hvad er forskellen?

Du kan vælge mellem to typer donorsæd hos Cryos: IUI og ICI. Før du bestiller strå til din behandling, har du brug for at vide, hvad forskellen er. I dette blogpost forklarer vi dig, hvad forskellen på de to typer er, og hvad du skal vælge til din fertilitetsbehandling.

IUI sædstrå

IUI donorsæd er oprenset sæd – en proces der foregår i vores laboratorie. Oprensningen af sæden foregår ved at adskille sædvæske fra sædcellerne og derefter tilføje et frysemedie, hvorefter sæden er klar til at blive nedfrosset til -196 grader.

IUI donorsæd er klar til brug til IUI-behandling på en klinik. Ved IUI-behandling bliver sæden indsprøjtet direkte i livmoderen. IUI-proceduren skal altid foretages på en klinik af en sundhedsfaglig person.

IUI strå kan også anvendes til IVF-, ICI- og ICSI-behandling.

IUI med donorsæd

IUI-behandling med donorsæd.

ICI sædstrå

ICI donorsæd er uoprenset sæd, som indeholder de naturlige sædvæsker.

ICI sæd kan bruges til intracervical insemination, hvor sæden placeres i kvindens skede som ved et naturligt samleje. 

ICI strå kan også anvendes til fertilitetsbehandlingerne IVF og ICSI. Da ICI sæd er uoprenset, kan det ikke anvendes til intrauterine insemination (IUI), da man derved kan risikere en alvorlig allergisk reaktion. Man kan dog bestille ICI strå til IUI-behandling, hvis klinikken foretrækker selv at oprense sæden før fertilitetsbehandlingen. Vi anbefaler, at man rådfører sig med sin fertilitetsklinik i forhold til, hvilken type sædstrå de foretrækker.

Vores råd til bestilling af sædstrå

Hvis du skal have IUI-behandling på en klinik, anbefaler vi at bruge 1 MOT10 strå eller et strå med højere motilitet (MOT) per behandling. Du kan læse mere om, hvad du skal bestille til din behandling her. 

Der er en prisforskel mellem IUI og ICI sædstrå. Førstnævnte har en højere pris end sidstnævnte. I vores Donorsøgning under hver enkelt sæddonorprofil kan du se prisen på de sædstrå, som du skal bruge til din behandling. Husk, at du skal oprette en profil for at kunne søge i Cryos’ sæddonorer. Det er gratis at oprette en profil.

Vi anbefaler, at du rådfører dig med din klinik før du bestiller donorsæd. Du er også velkommen til at kontakte vores Kundeservice, og så vil vi hjælpe dig med råd og vejledning. Vi ved, at processen kan være vanskelig, og derfor er vi der til at hjælpe dig.

___________

Måske vil du også være interesseret i at læse dette blogpost, der forklarer hvad en IVF-behandling er. 

 

Relaterede indlæg

Cryos' guide til at vælge en sæddonor til fertilitetsbehandlling Den ultimative guide til at vælge en sæddonor – 5 Tips CMV - hvad er det CMV – Hvad er det, og hvordan kan det påvirke mig og min baby? Eloise fra Fertility Help Hub Eloises historie: Hvordan donorsæd ændrede hendes og hendes mands liv Sådan forbedrer du din fertilitet 7 tips til hvordan du kan forbedre din fertilitet

Skriv en kommentar?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. Sabina siger:

  Postovani!
  Zanima me dali kod vas mogu uraditi i oplodnju?

  1. Cryos siger:

   Hi
   Please contact our Customer Service to know more about your possibilities.
   Best Cryos

Søg efter blogindlæg

International sæd- og ægbank

Categories

Categories

Donorbørn

Donorsæd

Fertilitetsbehandling

Graviditet

Nyheder fra Cryos

Personlige historier

Sæddonorer