Blogoversigt

Kategorier

Donorbørn

Donorsæd

Fertilitetsbehandling

Graviditet

Nyheder fra Cryos

Personlige historier

Sæddonorer

Søg efter blogindlæg

Relaterede indlæg

Eloise fra Fertility Help Hub
Eloises historie: Hvordan donorsæd ændrede hendes og hendes mands liv
Sædcelle der nærmer sig æg efter IUI behandling
IUI behandling – Sådan virker det
donorsæd
10 interessante facts om donorsæd
IUI og ICI donorsæd
IUI eller ICI donorsæd – Hvad er forskellen?

Jeg har læst og accepterer Cryos' Privatlivspolitik.

Modtag nye indlæg på mail

[rainmaker_form id="6"]
Blogoversigt
Søskende med samme sæddonor

Reserver sædstrå fra din foretrukne donor til behandling i fremtiden

Hvis du læser det her blogindlæg, har du måske allerede fundet en sæddonor til din fertilitetsbehandling, eller måske er du midt i udvælgelsesprocessen. Når du har besluttet dig, kan det være rart at vide, at du kan gemme sædstrå fra din foretrukne donor så du har sædstrå til hele din fertilitetsbehandling og til eventuelle søskende i fremtiden. Læs med her, hvor vi guider dig gennem, hvordan du reserverer sædstrå, som vil blive gemt til dig hos Cryos.   

Brug din foretrukne donor gennem hele din behandling  

Du har måske allerede hørt, at det for de fleste tager mere end et forsøg at blive gravid – både gennem normalt samleje og ved fertilitetsbehandling. Derfor har du mulighed for at gemme sædstrå til hele din behandling, når du har valgt den donor du foretrækker.  

Du vælger det antal strå du gerne vil reservere, og så opbevarer vi dem for dig i vores nitrogentanke hos Cryos. På den måde kan du være sikker på, at sædstråene fra din donor ikke bliver udsolgt undervejs.  

Genetiske søskende  

Du kan også gemme sædstrå, hvis du allerede nu ved, at du måske ønsker en eller flere søskende til dit barn i fremtiden. Mange ønsker, at deres børn er genetisk relaterede til hinanden, og derfor vælger at bruge den samme sæddonor til alle børn. Det kan være trygt for børnene at have den samme donor og dermed den samme genetiske baggrund.  

Gravid med reserveret donorsæd

Hvis du reserverer donorsæd hos Cryos, kan du sikre dig muligheden for at få en genetisk søskende til dit barn.

Det er vigtigt at gøre sig overvejelserne tidligt i processen. Det er bedst at beslutte dig, når du vælger en donor til dit første barn, og senest når du er blevet gravid med den sæddonor du har valgt. På den måde vil du ikke ende i en situation, hvor sædstrå fra din donor er udsolgt.  

Hvor mange sædstrå skal du reservere?  

Det er meget individuelt, hvor mange sædstrå man skal reservere. Generelt anbefaler vi, at man reserverer sædstrå til 5-6 behandlingscyklusser pr. graviditet. Det afhænger selvfølgelig også af, hvilken type behandling du skal have, din alder osv. Vi anbefaler, at du snakker med din fertilitetsklinik for at få deres råd i forhold til, hvor mange strå du bør reservere til din behandling.  

Hvad koster det at reservere sædstrå?  

Hvis du vil reservere sædstrå til hele din behandling og fremtidige søskende, skal du betale prisen på det antal strå du ønsker at reservere. Derudover skal du betale et depositum for at få strående opbevaret hos Cryos. Du kan reservere og opbevare stråene i 3 måneder og op til 10 år. Som et eksempel er depositummet for 1 års opbevaring EUR 158. Depositummet er uafhængigt af antallet af strå, du vælger at reservere. Hvis du bestemmer dig for at annullere reservationen (for eksempel hvis du har reserveret flere strå end du havde brug for til at blive gravid), kan vi tilbagebetale 75% af prisen på de strå du har reserveret. Du kan se hele prislisten her 

Har du spørgsmål?  

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information. Vores kundeservicemedarbejdere taler dansk, og de kan hjælpe dig via telefon eller e-mail – hvad end du foretrækker.  

Relaterede indlæg

Eloise fra Fertility Help Hub Eloises historie: Hvordan donorsæd ændrede hendes og hendes mands liv Sædcelle der nærmer sig æg efter IUI behandling IUI behandling – Sådan virker det donorsæd 10 interessante facts om donorsæd IUI og ICI donorsæd IUI eller ICI donorsæd – Hvad er forskellen?

Skriv en kommentar?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg efter blogindlæg

Jeg har læst og accepterer Cryos' Privatlivspolitik.

Modtag nye indlæg på mail

[rainmaker_form id="6"]

International sæd- og ægbank

Categories

Categories

Donorbørn

Donorsæd

Fertilitetsbehandling

Graviditet

Nyheder fra Cryos

Personlige historier

Sæddonorer